kr 5 735,-

Veil. pris inkl. mva.

Quad er 50 cm høy og 37 cm bred nederst. Det indre avtakbare forbrenningskammeret er fylt med ca. 4 kg trepiller, noe som gir fine høye flammer i ca. 1,5 timer, hvoretter glør holder en høy temperatur i ytterligere 1,5 timer.

HETA Quad er laget av det populære Corten-stål, som HETA har brukt til utendørsprodukter i mange år. Corten-stål danner en fin rusten patina-overflate som tåler all slags vind og vær.

HETA Quad er ideell for terrassen, hvor den vil skape atmosfære, lys og kos på sene timer – eller akkurat som vanlig kos om dagen uansett hvor du er. Akkurat som det er flott å ta imot gjester ved inngangen til huset eller foran restauranten. Når flammene dør ut, er det påfølgende glødelaget ideelt for barn som kan bake butterdeig og lage marshmallows osv. Forbrenningen er helt luktfri og røykfri, og det eneste du hører er flammene som danser. Når forbrenningen og glørene dør ut, tømmes det indre avtakbare forbrenningskammeret for den lille asken som ikke har blitt brent, og forbrenningskammeret fylles på nytt med tørre trepiller. Påfør deretter den medfølgende gelen, som lett antenner piller ovenfra, og den koselige brannen fortsetter.

Be om tilbud

Vi tilbyr gratis befaring på de fleste jobber slik at vi kan få gitt deg en korrekt fast pris på arbeidet.

Ønsker du å se på flere peiser?
Gå tilbake til peis-oversikten

arrow_back